lauantai 5. lokakuuta 2013

Superfoodeja 2

MACA


Pitkän aikaa tuon nuorimmaisen syntymän jälkeen oli olotila enemmän ja vähemmän vetämätön ja viime keväänä homma meni jo niin pitkälle, että saatoin torkahtaa istualleni melkein heti kun sohvalle istahdin... saatikka sitten, jos erehdyin laittamaan makuulle. Olo oli aivan totaalisen nuutunut, mikään ei huvittanut, missään ei ollut mitään mieltä, aina väsytti vaikka nukuin kyllä aivan normaaleja yöunia. Ruokahalua ei ollut nimeksikään ja mitään ei jaksanut tehdä. Mieliala vaihteli sekunnin murto-osassa ilosta katkeraan itkuun ja jos jonkinmoiset kiukkukohtaukset oli melkein jokapäiväisiä.

Aloin sitten eräänä iltana etsimään netin syövereistä lisäravinteita ja törmäsin tuotteeseen nimeltä MACA.
Tovin aikaa lueskeltuani ajattelin, että ei noin tehokasta tuotetta oikeasti voi olla...
Kyseenalaistin varmaan 90 % siitä kaikesta mitä netti informoi... No sitten tein heräteostoksen ja tilasin purkillisen MACA -kapseleita, vähän sellaisella mielellä, että kait tuota pahempaakin on sisuksiinsa tunkenut.

No Purkki tulla tupsahti postiin parissa päivässä ja aloinkin heti tuotetta käyttää.
Netti lupaili, että vaikutus alkaisi tuntua 3-4 päivässä, itse naureskelin asialle, että ei todellakaan mikään ihme aine noin nopeasti voi alkaa vaikuttamaan. No niin siinä sitten vain kävi, että kolmannen käyttöpäivän aamuna ajattelin lähinnä olevani vainoharhainen ja kuvittelevani olevani jotenkin omituisen pirteä ja toimelias... tuuppasin siis ajatuksen Macan vaikutuksesta taka-alalle... 4 käyttöpäivä kun tuli, oli se jo alettava uskomaan; Olotila oli ihan käsittämätön. Oli virtaa kuin pienessä pitäjässä, hymy irtosi nanosekunnissa, en stressannut, en raivonnut, en nukahdellut sohvalle, hypin suunnilleen pitkin seiniä, kun päivän normaalit hommat oli tehty jo puoleen päivään mennessä ja vielä virtaa oli kuin pienessä pitäjässä.
Sanoin miehellenikin, että tällaista oloa mulla ei oo ollu varmaan yli 10 vuoteen.
Ihan kuin oisin syntynyt uudelleen. Sinne jäivät hermoromahdukset, itkukohtaukset ja kaikki muukin "musta" jota haalasin mukanani päivittäin. No tottakai, pieniä itkupotkuraivareita täytyy jokaisen naisen saada... ainakin kerran kuussa ;)

MACA on siis juurikasvi, jota yleisimmin käytetään jauheena. Itse käytän kapseleita, jotka ovat tiivistettyä macaa, täysin kasviperäinen LUOMUtuote. TÄÄLTÄ löytyy tarkempi selonteko tuotteesta, kannattaa ehdottomasti käydä lukaisemassa läpi!


Itse käytän yhtä kapselia päivässä ja otan sen joka aamu aamupalan yhteydessä. Kapselit ovat sen verran suuria, että allekirjoittaneen nielemiskammolla ei kykene niitä nielemään, mutta minäpä avaan kapselin ja sekoitan jauheet kapselista joko jogustin tai puuron joukkoon. Makuunkin tottui ihan hetkessä ja nyt ei edes aamupalaa osaa syödä ilman sitä.


Kaikkeahan pitää kokeilla ja testasin miltä olo tuntuisi ilman macaa... olin muutaman päivän ilman macaa ja johan alkoi nuutuminen uudelleen. Väsytti koko ajan ja mieliala alkoi vaihtumaan jälleen kerran siihen suuntaan, että tipahtaa se taivas niskaan viimeistään huomenna. Tällä tuotteella on aivan uskomaton vaikutus ihmisen mielialaan ja hyvinvointiin. Sitä vaikutuksen määrää on oikeastaan hirveän vaikea edes pukea sanoiksi. Macaahan on käytetty jo aikojen alusta alkaen mm. masennuksen hoitoon.

Oma, suuri ongelmanihan oli painon lasku. Paino oli niin alhaalla, että hirvitti ja ruokahalua ei ollut ja vaikka olisinkin syönyt, ei tulosta näy ei kuulu. Paino ei siis noussut ei hyvällä eikä pahalla ja tarve painon nostamiseen oli oikeasti kova. N. 1,5 kk macan käytön jälkeen paino alkoikin hiljakseen nousta, mutta ei niin että voisin sanoa lihoneeni, vaan tulos näkyy lihaksissa. Sanotaan, että maca saa naisella rasvan kertymään juuri sinne minne pitääkin eli takamus, reidet, lantio, rinnat. Ja tämä on totta, niin se ainakin minulla on toiminut. Nyt olen jo normaalipainoinen, mutta tullut paino ei ole sitä ylimääräistä, vaan se on lihasta, joka minulta puuttui aiemmin liki kokonaan. Macahan tulee latinalaisesta amerikasta ja siellä sitä käytetään kuin meillä perunaa... Miksiköhän latinonaiset ovat hoikkia, mutta muodokkaita.... ;)

Eli yhteenvetona Mihin MACA on minulla vaikuttanut:

-mieliala
-virkeys
-ruokahalu
-kestävyys
-lihasmassa
-stressinpoisto




Itse tilaan omat (ja sukulaisten ja kavereiden) MACAT aina TÄÄLTÄ
Älyttömän nopeat toimitukset ja luotettava palvelu, suosittelen!
Laita tuote hakuun hakusanaksi MACA ja saat esille kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot :)


Kysykää ihmeessä nyt jos jotain mielenpäällä on tästä aiheesta! Aihe on nimittäin niin laaja, että kaikkea on liki mahdoton muistaa kertoa yhdellä kertaa, joten KYSYKÄÄ reilusti niin vastaan parhaani mukaan, tai teen täydentävän postauksen :)

Mutta jokatapauksessa, jos on pienintäkään lisäenergian tarvetta, tätä voin lämpimästi suositella.
ja etenkin kun tuote on täysin LUOMU :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille <3




6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä lähtee meillä kokeiluun :) Tyhmä kysymys: Löytyyköhän tätä ihan perus luontaistuotekaupan hyllyiltä vai meneeköhän tilaustavaraksi? Että onkohan sama tilata suoraan netistä ja säästää aikaa vaivaa ja gasoa :)

Clivianna kirjoitti...

Enpä ole varma, että löytyykö perus luontaistuotekaupoista, kun en itse koskaan jaksa lähteä sinne asti. Helpommalla ainakin pääsee jos tilaa suoraan netistä :)

Clivianna kirjoitti...

sen verran vielä lisään, että itse tilaan aina tuolta isomman määrän kerralla ja samalla tulee monivitamiinit lapsillekin ja koko lähipiirille ;)

Anonyymi kirjoitti...

Lähtee kokeiluun meilläkin. Kiitos loistavasta vinkistä :)

wemmu kirjoitti...

Rupesi kyllä ihan hirveästi itsenänikin kiinnostamaan! Kokeilussa on ollut kaikenlaisia vitamiineja, muttakun eivät ne oikein meinää väsymykseen auttaa :/ Osaatko sanoa yhtään, sopiiko tämä 16v. tytölle samalla tavalla kuin aikuisille? :)

Clivianna kirjoitti...

Moikka! Macahan on ihan juurikasvista valmistettu LUOMU tuote ja sitä käytetään alkuperämaassa jokapäiväisessä ravinnossa, liki samalla tavalla kuin meillä perunaa :)En itse ainakaan näkisi mitään estettä kokeilemiselle :) Eri asia varmaan olisi jos kyseessä olisi jokin teollisesti valmistettu tuote. Kokeile ihmeessä :)