tiistai 15. lokakuuta 2013

Vastauksia MACAan

Tupsahtipas taas tuon MACA -postauksen jälkeen sähköpostiin melko liuta kysymyksiä, niin ajattelin tämänkin kanssa toimia näin, että vastaan kysymyksiin yhdellä postauksella, josko näin avittaisi muitakin, joita kenties jäi jokin askarruttamaan.


OLIKO VAIKUTUS OIKEASTI NIIN NOPEA?
Kyllä oli! 2 ensimmäisenä päivänä en tuntenut mitään muutosta, pientä eroa entiseen alkoi tuntua 3 käyttöpäivänä... nämä tuntemuksethan luulin kuvittelevani ;D
4 käyttöpäivänä olo oli kuin uudella ihmisellä! Vaikutus oli huomattava ja sen huomasivat ulkopuoliset ihmisetkin, jotka olivat nähneet minut ennen MACAN käyttöä. Se energisyys näkyi jokapaikkaan :)

MITEN VAIKUTTI STRESSIIN?
Vaikutus oli tähänkin huomattava. Aiemmin stressasin jokaisesta asiasta, vaikka ei olisi ollut juurikaan edes aihetta. Kehitin kriisin melkein asiasta kuin asiasta ja murehdin kaikkien muidenkin ongelmat omieni lisäksi.
MACAn käytön myötä tämä on jäänyt huomattavasti vähemmälle ja jotenkin suhtaudun asioihin huomattavasti realistisemmin, enkä ylireagoi nanosekunnissa.

VAIKUTTIKO SEKSUAALISEEN HALUKKUUTEEN?
(Sukulaiset hypätkää tämän yli...) ;D
Kyllä vaikutti! Tämänkin vaikutuksen huomasi sen 3-4 käyttöpäivän jälkeen.
Itse asiaan se ei vaikuttanut, mutta siihen omaan tunteeseen kylläkin ja huomattava ero olikin.
Ehkä tämäkin on niin, että kun oma kroppa ja mieli toimii hyvin, toimii muutkin asiat entistä paremmin... ;)
Tämäkin vaikutus on tasaantunut pidempiaikaisen käytön myötä, mutta alkukäytön aikana teki mieli koko ajan :D
ja isäntä varmaan kiittää mua taas...

LIHOTTAAKO MACA?
No ei lihota. Omalla kohdalla paino on vähän noussut (luojan kiitos), mutta painoa on tullut lihaksen muodossa. Ruokahalu itsellä parani MACAN myötä, joten ne lihaksetkin ovat saaneet tarvitsemaansa rakennusainetta sekä jokapäiväisestä ravinnosta että MACASTA. eli voisi sanoa, että MACA saattaa aavistuksen verran nostaa painoa, mutta täysin terveellä tavalla, EI lihottamalla :)


Muuta, mitä aiemmassa postauksessa unohdin kertoa on vaikutus kahvin juontiin...
MACAa on jonkin verran käytetty myös riippuvuuksien hoitoon ja omalla kohdalla olen huomannut ilmiön, että kahvin juonti on vähentynyt aiemmasta huomattavasti. Muusta se ei oikein voi johtua...
MACAn käytön aloittamisen jälkeen ei enää ole tullut juotua pannullista kahvia aamuisin ja päivälläkään en juo enää kuin 1-2 kupillista, ei vain maistu enää kuten ennen. Aiemminhan tarvitsin sen pannullisen vähintään, että selvisin aamutoimilta aloittamaan päivän...

Kaiken kaikkiaan MACA on niin monipuolisesti vaikuttava, että sitä on oikeastaan vaikea kuvailla.
Se täytyy kokeilla itse. Tokihan kaikilla vaikutukset eivät välttämättä ole samanlaiset, mutta uskoisin, että valtaosa MACAA kokeilevista ja käyttävistä huomaa eron.

toivottavasti näistä vastauksista oli iloa ja apua Teille ja
Tilauksethan teen edelleenkin TÄÄLTÄ

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin postauksen vasta nyt, toivottavasti voit vielä vastata kysymykseeni :) Oletko käyttänyt hormonaalista ehkäisyä macaa ottaessaai? Tiedätkö näiden yhteisvaikutuksesta?

Clivianna kirjoitti...

Hei! olen käyttänyt e-pillereitä ihan normaalisti ja ei ole ollut mitään kummallisuuksia. itselläni on todella voimakkaat pillerit ja ne mainasi laittaa hermot aika kireälle, mutta macan käytön kun aloitti niin oikeastaan vain rauhoitti mielialan vaihteluita :)