tiistai 27. elokuuta 2013

ja sitten se oli menoa...

Ei sille vain voinut mitään, se oli menoa se. Tämä ihminen sekoitti koko pakan ja vastaan ei edes kyennyt taistelemaan :) Kyse on siis nykyisestä miehestäni. :)

Silloin tein itselleni selväksi, että kerran vielä yritän ja jos ei mikään onnistu, olkoon sitten...
Sillä hetkellä tuli se lopullinen elämänmuutos. Jätin baarit kokonaan, jätin alkoholin liki kokonaan.
Tästä on nyt aikaa 5 vuotta ja ilokseni voin todeta, että homma toimii :)
Viiteen vuoteen en ole astunut jalallanikaan baareihin, enkä ole juonut niin, että olisin ollut humalassa.
Ja ei ole ollut minkäänlaista tarvetta edes sellaiseen, ei aiemmin eikä nyt.
Absolutisti en ole, mutta humalaan en itseäni juo :)

Parasta tässä kaikessa oli se, että vihdoinkin elämässäni oli tunne, että se kokoelämän mittainen etsintä oli päättynyt. Olo oli rauhallinen ja hyvä, olin sielä missä minun kuuluukin olla.

Vauhdilla kaikki onkin mennyt. 5 vuotta: kihlaus, avioliitto, 4 raskautta, joista yksi valitettavasti päättyi keskenmenoon, mutta elämäämme ilostuttaa 3 ihanaa lasta :)

Vaikeuksiltakaan ei olla toki vältytty, mutta kaikinpuolin tiedän olevani siellä missä pitääkin ja painokin on tällä hetkellä täysin oikea.

Lasten jälkeen paino on tippunut huimaa vauhtia, jopa niin, että se tippui aivan liikaa.
Vielä vuosi sitten olin kovasti alipainoinen ja jouduin tällä kertaa taistelemaan sen puolesta ettei se enää tippuisi. niin se elämä heittelee... ennen taisteltiin sen puolesta, että paino ei nousisi liikaa ja nyt huolta pidetään siitä ettei se tipahda liikaa ;D

Lapset pitävät liikkeessä koko ajan ja on siis todellakin muistettava säännöllisesti syödä, ettei painon lasku karkaa käsistä. Jos talossa vipeltää 3 muksua, joista vanhin täyttää kohta 4, voitte olla varmoja, että vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää ;)

Tässäpä oli siis erittäin tiiviissä muodossa oma taisteluni painoni ja mieleni kanssa.
Tarinassa on monta pientä mutkaa, joihin tulen jatkossakin välillä palaamaan.

Blogieni Facebook -sivulla 100 tykkääjän raja lähenee huimaa vauhtia ja se, kun menee rikki saatte erikoispostauksen kuvien muodossa  Ennen ja Jälkeen elämänmuutoksen.
Jatkossa tässä blogissa keskitytään hyvinvointiin, niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin ja tulossa on laajoja postauksia laidasta laitaan ja kunnon esittelyitä esimerkiksi luontaistuotteista :)

Pysykää kuulolla ja muistakaapa vielä, että Facebookissa käynnissä oleva arvonta on voimassa enää muutaman päivän :) Sivulle pääsee TÄSTÄ

Mukavaa tiistaita kaikille <3

Ei kommentteja: