torstai 4. heinäkuuta 2013

Fiksut ja filmaattiset

Me kelvottomat aikuiset nostattelemme verenpaineita kun teinit ympärillämme angstaavat, uhoavat ja luulevat olevansa maailman valtiaita ja ikuisesti idiootteja vanhempiaan julmetusti viisaampia.
Hehh, jokainenhan meistä on joskus ollut teini, mutta oletteko tulleet ajatelleeksi, että nykypäivänä aika suuri joukko aikuisia onkin teinejä. Aika usein pistää silmään erittäinkin räikeästi tämä aikuisväestön angstaaminen mm. sosiaalisessa mediassa. Tästä luin juuri Kari Hotakaisen kolumnin, joka julkaistiin tuoreimmassa ME -lehdessä. Loistava juttu :)

Mikä meidät aikuisetkin saa käyttäytymään kuin pikku teiniprinsessat?
Joo, no ainakin naisihmisille pikku kiukuttelut sallitaan, mutta kun raavaat miehetkin angstaavaat, niin välillä on jo naurussa pitelemistä. Kuulostaako esim raavaan suomalaisen perheenisän suusta tulevan tämän kaltaista tekstiä; Voi Hel****N PER**** tuo BB on syvältä, vetäis sen kunniaksi pers**t!!!
Joopa joo... ja tällaistahan sitä saa lukea vähän turhankin usein milloin mistäkin ja näkeehän tämän ilmiön myös tuolla ihmisten normaalissa elämässä.

Onko tää nykymaailta siis mennyt siihen, että sitä ikuista nuoruutta ihannoidaan niin fanaattisesti, että väkipakolla taannutaan käytökseltään ja elämäntyyliltään siihen teiniaikaan. Eipä ehkä tulla ajatelleeksi, että pelleksihän siinä itsensä tekee. Tottakai tällainen pikku angstaaminen on tervettä ja normaalia aikuisillekkin, mutta sen hyvän maun rajan tässäkin asiassa ylittää vähän turhankin moni.
Vaikka ikää olisi kuinka paljon, voi mieli olla nuori. Ikä ei ole kuin numeroita, se ratkaisee millainen on ajatusmaailma ;) Tämä on tervettä ja upea asia, ja tästä se ikuinen nuoruus löytyy, ei siitä julkisesta angstaamisesta ja teineilystä.

Jospa näitä oikeasti fiksuja ja filmaattisia löytyisi enemmänkin tulevaisuudessa!
Pidetään siis mölyt mahassamme ja jätetään se teineily niille, joille se oikeasti kuuluu.
Pidetään mieli nuorena, käytös edes kohtalaisen korrektina, mutta maustettuna sillä pienellä pilkkeellä silmäkulmassa... ;)

Ei kommentteja: