torstai 11. heinäkuuta 2013

Megasuperyyber mahtavat dieetit

Joka tuutista huudetaan dieetti sitä dieetti tätä ja tuota. Pudota painoasi viikossa. Näin pääset eroon makkaroista. Joopa joo... kyllästymiseen asti näitä huudetaan joka paikassa ja me ihmiset hullunkiilto silmissä juoksemme kauppaan hakemaan sen uusimman jenkkinäyttelijöiden käyttämän laihdutuspillerin. Tämä pillerihän lupaa sinulle tietysti viikossa Jennifer Lopezin muodot ja hymyilevän elämän ;)

Ensin laihdutetaan joulukilot, sitten laihdutetaan rantakuntoon ja sitten karistetaan kesäkilot, jotta voimme joulun jälkeen jälleen aloittaa ympyrän kulkemisen uudelleen. Joka sesonkiinhan toki saadaan se tehokkaampi ja helpompi tapa pudottaa painoa.

Ollaankos me ihmiset todella näin helposti median vietävissä??
Liki sokeasti uskotaan se kaikki, mitä mainokset huutaa ja julistaa meille. Näin se valitettavasti on ja oletettavasti näiden tehokuurien terveydelle aiheuttamien seurausten laskua tullaan maksamaan vielä pitkään.
Eikö se jojo -laihduttaminen ollut sangen epäterveellistä? Media kuitenkin kannustaa mussuttamaan jos jonkinmoista mättöä kaikki väliajat kunnes aina tulee se laihdutus sesonki. Ja taas myydään purkki poikineen näille mussuttajille ;D

Eiköhän lie kuitenkin olisi helpompaa ja ennen kaikkea itselle terveellisempää tehdä se pysyvä elämäntapa muutos. Ja kuulkaa... sen ei tartte olla se trendimuutos, eikä se trendikkäin dieetti.
Sen muutoksen on oltava juuri omalle itselle sopiva ja voisin lyödä pääni pantiksi, että sellaista mallia ei ole olemassa, joka sopisi jokaiselle. Jokaisen on itse nähtävä se vaiva, että etsii itselleen sen sopivimman jutun.
Eihän meistä ketään ole veistetty samasta puusta eikä luotu toistemme klooneiksi.
Jokainen on oma itsensä ja oma toiminnallinen yksikkönsä on jokaisen elimistö, joka takuulla toimii eritavalla kuin sillä naapurin emännällä.

Tästäpä saadaankin sopiva aasin silta... taidanpa seuraavassa postauksessa raottaa elämäni verhoa sen verran, että kerron oman tarinani ylipainoisesta liki normaalipainoiseksi... tarina alkaa vuodesta 2000 ja jatkuu tähän päivään saakka ja ei tule koskaan loppumaan... ;)
Eikä muuten ole käytetty lopulta mitään ihme juttuja.... vaikka tunnustan niitäkin joskus kokeilleeni ;D

Mutta siitä enemmän seuraavassa postauksessa.... palataan kuuluville ;)

Ei kommentteja: